Centrala pe lemne Viessmann Vitoligno

Te intereseaza produse Viessmann? Suna la 0729-985-667Vitoligno 100-S este un cazan pe lemne sau combustibil solid cu functionare pe principiul gazeificarii lemnului.

Tehnica functionarii pe principiul gazeificarii lemnului la centralele pe lemne viessmann permite obtinerea unui grad inalt de eficienta si o ardere saraca in emisii poluante. Suprafetele de transfer termic mari, in combinatie cu ventilatorul de absorbtie mentin o temperatura foarte scazuta a gazelor evacuate si contribuie la o buna exploatare a combustibililor.

Camera de incarcare foarte voluminoasa asigura intervale lungi intre alimentari si o autonomie de functionare foarte mare.
Usa mare de acces a centralei pe lemne permite incarcarea cu usurina a cazanului cu masa lemnoasa, chiar prin partea frontala. Prin absorbtia oxigenului din camera de incarcare se obtine o combustie avansata a bucatilor de lemn. Gazele de lemn astfel obtinute sunt absorbite de catre ventilatorul de absorbtie in camera de ardere captusita cu zidarie din siliciu-carbid. Aici, aportul de aer secundar, la temperaturi inalte, contribuie la arderea saraca in emisii de substante poluante.
Centrala pe lemne Viessmann Vitoligno
Logare
Centrale Termice Viessmann
Centrale Termice Viessmann
Cele mai tari centrale termice sunt cele de la viessmann eu folosesc in prezent 4 centrale viessmann Am fost multumit de viessmann Voi ce parere aveti despre aceste centrale termice?

centrale termice viessmann
sunt convins de calitatea acestor centrale termice viessmann. Adica mi-am pus si eu la tara 2 centrale termice care nu erau viessmann si nu am fost multumit. Ulterior mi-am luat o centrala termica viessmann cu care le-am inlocuit pe cele doua. Acum sunt foarte multumit. Folosesc o singura centrala termica viessmann in loc sa folosesc doua centrale termice ( nu vreau sa dau nume ). Costurile sunt mult mai mici si efectele mai mari.

centrale pe lemne bune viessmann
si eu sunt foarte multumit de centrala mea viessmann pe lemne pe care o folosesc de 3ani fara probleme, este o centrala viessmann vitoligno 100-S de 25kw care imi ofera tot confortul dorit la un consum de lemne minim. centralele viessmann vitoligno sunt cele mai bune centrale pe lemne.

centrale termice viessmann vitopend tiraj natural
Am o centrala cu tiraj natural Vissman Vitopend 100 de 24kW de aproximativ 10 ani. S-a stricat vasul de expansiune si am ales varianta sa merg cu el asa (din motive financiare)!!! Presiunea crestea la 3 bar (nu de la inceput!!) si curgea pe la supapa de siguranta. A curs ceva timp (aproximativ 1 luna) pana sa-mi dau se
Cautare
Cont Utilizator
Spatiu Reclama

piese centrale termice

Ultimile Pagini Accesate
Copyright © 2015 viessmanninfo